Tiramisu reţetă cu mango

de ianculubita in Prajituri, 16 Mai 2013 | 5030 vizualizari

 

Tiramisu reţetă originală,face parte din preferatele mele dar aceasta varianta cu mango este de-a dreptul,ca sa zic asa,o nebunie!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cu mascarpone sau Philadelphia
  • 1 cutie cu iaurt mica
  • 6 linguri zahar pudra
  • 1/2 ceasca frisca batuta
  • 2-3 fructe de mango
  • 1 ceasca suc de mango proaspat facut
  • 1/4 ceasca rom
  • piscoturi
  • arome
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tiramisu reţetă cu mango:

Tiramisu reţetă cu mango

Intr-un bol amestecam branza, iaurtul, frisca, vanilia si zahar. In alt bol punem sucul de mango si rom.

Pe un platou punem piscoturi inmuiate in sucul de mango, deasupra crema de branza, felii subtiri de mango, iar piscoturi, restul de crema si ornam cu felii groase de mango.

Dam la rece pana in momentul servirii.

TIPS-URI

1

pentru suc se poate adauga si nectar de mango din comert pentru ca doar pentru feliat aveti nevoie de 2 fructe iar pentru 1 ceasca de suc de 3-4 fructe; asa ca se mai poate trisa!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu reţetă cu mango" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu cu frisca, un deliciu aromat si gustos